15 april 2018
16:00

Stala IF/Myckleby IK

Referat: IF Viken - Stala IF/Myckleby IK

Det blev förlust borta mot IF Viken i premiären. Vi fick en chockstart då Viken gör 1-0 i tredje minuten på en hörna som vi inte lyckas rensa bort och efter lite studsar i straffområdet lyckas Viken trycka in bollen. Viken är lite hetare än oss men vi kom mer och mer in i matchen ju längre tiden gick. Angelo hade ett jätteläge som han nickar tätt utanför och några lägen till hade vi, speciellt ett där Angelo vräks omkull i straffområdet och kunde mycket väl blivit straff. Detta var nog något av den mest fysiska match jag sett på länge. Viken drar på sig hela 8 gula kort och vi fick tre , skall sägas att domaren kunde viftat med ytterligare kort utan att skämmas men han lyckades hålla ihop matchen trots riktigt fula situationer vid flera tillfällen.I andra halvlek är vi det lag som skapar mest och trycker på. Tyvärr får vi inte utdelning på våra chanser och i sista sparken gör Viken 2-0 när vi desperat jagar kvitteringen på ett långskott som seglar in under ribban. Vilt jubel från hemmapubliken och vi får vända hemåt med en förlust i premiären. Vi gör trots allt en helt godkänd insats idag och fortsätter vi på inslagen väg kommer vi ta många poäng. Jag vill plussa för en hårt arbetande Calle Börjesson och unge William Olsson som gör en kanonmatch idag. Felix stabil i målet och samtliga kämpar kopiöst idag för att få in kvitteringsmålet men tyvärr är det inte vår dag i dag . Vi gratulerar Viken till tre poäng och börjar redan ladda för helgens derby mot Henåns IF.